Velkommen til 

Kennel Blubby ´s

 Oppdrett av Engelsk Springer SpanielOppsumering av året 2018

 

Da er det vel på tide med en oppsumering av året som har gått for Kennel Blubby's. 

 

Kennelen har dette året hatt to valpekull. Det ene var etter: Amy og Wössner og det andre etter: Ida og Jamie. Om du ønsker så kan du lese/se bilder av kullene om du klikker deg inn under fliken "Valper" ->"tidligare valpekull" ->"det kull du vil se på". Fra Ida og Jamies kull forble Dolly boende på kennelen. Cava fra Amy og Wössners  kull, flyttet til forvert.

Kennelen fikk et nytt medlem da Fancy flyttet til oss. Fancy kommer fra Kennel Picabo's i Sverige.

 

Kennelen har hatt et valpetreff for B-kullet. Les gjerne mer om dette under fliken "valpetreff" -> "valpetreff nr 2".

 

Blissy og jeg gikk valpekurs, grunnkurs og hvardagslydighetskurs vinteren 2018.

Blissy og jeg gikk nosework-kurs og klarte noseworkprøven og ble godkjent i LGT Bjørk.

Blissy og jeg deltok på JAL-kurs og startet på JAL-prøve høsten 2018, dessverre besto hun ikke denne gangen. Men vi kommer sterkt tilbake i 2019.

Dolly og jeg gikk valpekurs og grunnkurs før jul. Fancy ble også med på dette kurset.

 

Kennelen ordnet en spontan gåtur rundt Sognvann for de som ønsket å bli med.

 

Noen av kennelens hunder og valper har vist seg fram på ulike ustillninger dette året. Blissy har tatt 2 stk CK og 1 stk Cert. Brandy (Blubby's Brave Brandy) 1 stk CK, Carmen (Awesome Aliza) 1 stk CK, Mia (Attractiv Ally) 1 stk excellent, Timmus (Blubby's Baron Baxter) 2 stk excellent. Ida har tatt 2 stk CK i Sverige. 

 

Ida, Amy og Blissy har startet på viltsporsprøve. Ida og Amy har tatt 2 stk første premier og trenger nå bare en 1:e pris hver for å oppnå norskt viltspors championat! Blissy har fått 2 stk 3:e premier. 

 

Jeg har vært så heldig med flotte og flinke valpekjøpere. Mange av de valpene jeg solgte dette året har allerede besøkt meg for å få litt hjelp med pelsstell. Noen av de fra tidligere kull har jeg og haft muligheten til å besøke, gått fine turer og hatt utrolig trivelige samtaler med eierne til disse hunder. Noen av hundene har jeg óg fått mulighet til å vise fram i utstillingsringen. 

 

I det hele synes jeg at dette året har gått bra. Likevel håper og tror jeg at neste år vil bli et minst like flott år !  Tusen takk til dere valpekjøpere, medhjelpere, flotte forverter og flotte oppdrettere som jeg kjøpt hund ifra. Er så takknemelig for den gode kontakten vi har. Det gir så mye mer mening til det jeg driver med. Så vil jeg bare si alt måles ikke i hvor bra det går, men også hvor trivelig vi har det sammen !  Masse lykke til neste år !   Klem fra meg og hundene mine.