Velkommen til 

Kennel Blubby ´s

 Oppdrett av Engelsk Springer Spaniel



Oppsumering av år 2019

På tide med oppsummering av år 2019 for Kennel Blubby's.

 

Kennelen har dette året hatt 2 stk valpekull. Det ene etter: Amy og Jaco og det andre etter: Blissy og Owen. Om du ønsker så kan du lese/se bilder av kullene om du klikker deg inn under fliken "Valper" ->"tidligare valpekull" ->"det kull du vil se på". Fra Amy og Jacos kull blev Ella kvar i Kennelen. Fra Blissy og Owen så blev Fay kvar i Kennelen.

 

Kennelen har hatt 2 stk valpetreffer. En før C - kullet og en før D - kullet. Les gjerne mer under fliken "valpetreff" --> "C eller D kullet ".

 

Dette året har mine hunder å jeg selv ikke gått så mye kurs. Jeg har i stedet for drevet mye med egen trening av blodspor. Dessuten så har jeg vært medhjelper på kurser som Norsk spaniel klubb avd Oslo/Akershus har hatt. Bla JAL - kurset.

Jeg har hatt flere blodspors treninger for mine valpekjøper som har ønsket det. Det har vært veldig gøy å lærorikt. De som har vært hos meg er:  Timmus (Blubby's Baron Baxter), Loke (Blubby's Dragonfly Darcey), Balder (Blubby's Daylight Dandy), Dexter (Blubby's Delicious Dexter) og Cava (Blubby's Careful Cayenne).

 

Kennelen har fått 4 stk champion hunder dette året, så resultatet av egen trening i blodsporet har gitt resultat.

N & SE VCH Amazing Amy, SE VCH Picabo's Dream Girl, N & SE VCH Blubby's Blissful Blissy og N & SE VCH Quality Design It's My Dream Dress.

Dessuten har Blubby's Dolly Daydreamer, klart sine første premier i blodspor både i Norge og Sverige. Blubby's Careful Cayenne har sine Norske første premier og SE VCH Picabo's Dream Girl har og sitt første pris i Norge i boks. Vi håper og tror de alle vil få sine titler når de blitt 2 år gamle (i 2020) enl de Norske champion reglene som gjelder i dag. 

 

Amy, Fancy og Dolly har alle tre blitt godkjente ettersøkshunder.

 

Blissy, Fancy og Dolly har startet JAL og blitt godkjente alle sammen. Fancy klarte og å bli godkjent på vannapport prøven BK.

 

Det har ikke blitt så mye utstilling på oss i år, men noen har da visets seg fram.

Blissy har tatt CK både i Norge og Sverige. Fancy har tatt 1 stk CK, Dolly har tatt 1 stk CK. Best har det nok gått før Cava, som har hatt en flott start på utstillings debuten, Hun har tatt flere CK både i Norge og Sverige og hun har tatt Kennelens første Svenske CERT !!!

 

Jeg har vært så heldig med flotte og flinke valpekjøpere. Så gøy å se de store valpene fra mine kull, både før å hjelpe de med stell av pels. Men og før at de har ønsket å få lære seg mer om blodspor. Jeg håper nå at til neste år vil disse som gått blodspors trening hos meg, ta opp tråden igjen å prøve seg på å gå prøver. Jeg vet at det alt er noen som har prøvd seg, og jeg er så stolt av dere, fast at det ikke alltid har blitt det beste resultatet. Dessuten håper jeg at fler vil vise seg fram i utstillings ringen. Jeg vet at fler skulle ha visets seg dette året, men pga den uheldige hundesyken som gikk, så blev mange, mange ting instillt . 

 

I det hele synes jeg at dette året har gått bra. Likevel håper og tror jeg at neste år vil bli et minst like flott år !  Tusen takk til dere valpekjøpere, medhjelpere, flotte forverter og flotte oppdrettere som jeg kjøpt hund ifra. Er så takknemelig for den gode kontakten vi har. Det gir så mye mer mening til det jeg driver med. Så vil jeg bare si alt måles ikke i hvor bra det går, men også hvor trivelig vi har det sammen !  Masse lykke til neste år !   Klem fra meg og hundene mine.