Velkommen til 

Kennel Blubby ´s

 Oppdrett av Engelsk Springer Spaniel 

 

 

Velkommen

til

Kennel Blubby's hjemmeside

 

Kennelen driver med oppdrett av

Engelsk springer spaniel siden 2016.

Målet med oppdretten er få fram rasetypiske,sunne,hyggelige og arbeidsaktive familie hunder, helst med det lille ekstra. De ska kunne brukes til både utstilling, jakt, lydighet, agility og bruks.

 

Misty Knowlton

Nedre Hagaveg 207 B

 

2150  ÅRNES

mobil: 0047-46440249

 

 

 

Nyheter :D

Neste års valpeplaner begynner å ta form :D

20.10.2020

År 2021 valpeplaner begynner å ta form. Det kommer å legges ut i årsskiftet her på hjemmesiden. Jeg regner med 2 - 3 valpekull neste år. Trolgen kommer det første alt i mars/april 2021. Så er du interessert er det bare å følge med på hva som skjer og når sånn ca.

Grattis sier vi til F - kullet som idag blir 1 år

16.10.2020

Nye valpe bilder av Amy & Toppers valper 

13.10.2020

Nå finnes det nye bilder av Amy & Toppers valper ! Se under fliken " tidligere valpekull" -> "Amy & Toppers valper 2020"

 

De har alt blitt 4 uker og spiser nå fast føde og har fått både 2 stk markkurer og kloklipp. De begynner nå oppdage verden så smått. Herlig runde og glade :D

Valpene til Blissy & Cash har kommet !

11.10.2020

Søndagen den 11 oktober kom det 8 stk flotte, sterke valper i hus her. 4 skt av vært kjønn. Alle er de lever/hvit og 2 stk er med tan i tillegg. Så langt har alt gått bra, så vi krysser fingrer det fortsetter sånn :D

Da får Fancy lov å bruke sin titel N BS CH SE VCH !

10.10.2020

Fancy - Picabo's Dream Girl har nå tatt sin premie som 2 åring på utstilling. Hun fikk excellent med CK, så det var jo veldig gøy !

Hun har nå lov å titulerer seg som Norsk Blodspors champion og Svensk Viltspors champion ! 

Herlig !

Amy & Toppers valper har blitt 2 uker

01.10.2020

Valpene i kullet jeg har nå (Amy & Topper) og i kommende kull har jeg alt kjøpere til ! 

25.09.2020

Det er stor pågang av ønske om å kjøpe valp i disse dagene. Jeg har en lang interesseliste og alle på den kommer nok ikke få seg valp i høst. De som står på listen vil jevnelig få oppdatering. Så just nå kan jeg umulig ta flere inn på min liste. Dessverre så er det nok både lange ventelister her i Norge og Sverige. Så dere må nok bare ha tålemodighet og vente. Man kan og følge med på hjemmesiden min, før ibland kan det skje at noen hund trenger omplassering eller at man får et seint återbud av valp. Så om dere ikke står på liste, så kan det løne seg å følge med på hjemmsiden min :) God helg

Amy & Toppers valper 1 uke :)

22.09.2020

Amy & Toppers valper blir idag 1 uke. Første uken har gått bra. Så jeg kan puste ut litt granne. Kommer fler bilder når det blitt litt større.

Ella har klaret å ta sin siste 1:e premie i blodspor :D

21.09.2020

Idag har Ella (Blubby's Electric Electra) og jeg gått et AK blodspor og tatt den siste 1:e premien vi trengte før å oppnå Norsk Blodsspors championat !

Hun kommer å kunne bruke sin titel fra hun fyller 2 år og tatt en utstillings premie som 2 åring. Så vi må vente til juli 2021. Men uansett så har vi klart det målet jeg satt meg. Så jeg er stolt av jenta mi <3

Fay har og klart 2 stk 1:e premier, men må gå et ordinæart blodspors prøve med en 1:e premiering. Det får bli til våren 2021, da det ikke er fler ordinære blodspor å gå i høst.

Amy & Toppers valper har kommet <3

15.09.2020

I natt kom Amy & Toppers valper. Det blev 7 stk. 5 stk hanner og 2 stk tisper.

Skjønner ikke hvorfor jeg får så mange hanner nesten var gang ;) men sånn er det da. Alt har gått bra så langt. Vi krysser fingrer før at det går bra videre med de nå. Du kommer å kunne lese mer om valpene under fliken  "valper" --> "Aktuelle valpekull"

 

Flotte utstillings resultat i helgen før mine hunder <3

06.09.2020

Oi før noen flotte utstillings resultat fra utstillings ringen denne helg !  Norsk spaniel klubb avd Østfold og Oslo Akerhus hadde utstilling på Rygge i helgen. På lørdagen var det storcert som deledes ut. På lørdagen dømte Vibeke Paulsen og på søndagen dømte Helge Kvivesen.

Både Blissy (Blubby's Blissful Blissy) og Ella (Blubby's Electric Electra) stilte begge dagene. 

Resultat fra Lørdag:

Ella - excellent, CK, 3 btkl med STOR cert.

Blissy - very good 

søndagen:

Ella - excellent, CK, 4 btkl med reserv cert.

Blissy - excellent, CK, 3 btkl med Cert.

Hurra så glad jeg blev. Hvilken helg <3

Må og nevne at vi hadde 2 stk Blubby's hanner med og. Balder - Blubby's Daylight Dandy fikk på lørdagen excellent, 1:a i åpen konkuranseklassen men fikk ikke noe CK. Derfor gikk han ikke videre. På søndagen blev det very good på han.

Dexter - Blubby's Delicious Dexter var med på søndagen og fikk very good. Så stolt av at dere prøver dere på dette. 

 

Valpene til Fancy & Rory har nå flyttet til sine nye hjem 

04.09.2020

Da har alle valpene reist til sine nye hjem. Alle på samme dag. Alt har gått så bra. Stille å rolig, og alle har fått sin tid de har trengt. Jeg er så førnøyd med alle valpekjøpene og ønsker dere alle en masse lykke til <3 Ni vet alle hvor dere finner meg om dere ønsker å spørre om noe. Har lagt ut noen bilder her. Men om dere ønsker kan ni se fler bilder under fliken --> tidligare valpekull --> Fancy og Rorys valper.

 

 

Ordinært Blodspors prøve

30.08.2020

Både lørdag og søndag har det vært Ordinære blodspors prøver som stått før skjemat. Det har vært 4 stk Blubby's hunder med på disse prøver. Resultat fra Lørdag:

1:e premie til Christin og Balder (Blubby's Daylight Dandy)

3:e premie til Mai Britt og Dexter (Blubby's Delisious Dexter)

Fay og Ella fikk begge 0.

Søndagens resultat blev slik:

0 til Balder og Christin

2:e premie til Mai Britt og Dexter

2:e premie til Fay (Blubby's Famous Fay)

1:e premie til Ella (Blubby's Electric Electra) hun blev og prøvens beste hund !!!

Gratulerer så mye til mine flinke valpekjøper. 

 

 

Min Ella - Blubby's Electric Electra har bestått JAL

23.08.2020

Da er denne helger over. Jeg og mine 2 yngste jenter Ella og Fay. Har vært på JAL prøver. På lørdagen var vi i Vestfold, Presteseter, der Ella bestod, men Fay klarte det ikke helt. Så da fikk Fay bli med til Oslo Akershus prøve i Hemnes som gikk idag (søndag). Hun bommet begge dagene på å ikke ta med seg anda inn i vannapporten. Litt nølende i søks arbeidet med. Men jeg vet hun kan bedre. Så vi tar nye tak å prøve til neste år igjen. Skam før den som gir seg :D

 

Fancy & Rory's valper 5 uker

17.08.2020

Nå har Kennelen 2 stk hunder som kan titulere seg som Norsk Blodspors champion !

15.08.2020

I og med at Cava og Dolly blev med på ustilling idag og begge fikk excellent. Så har de nå fått den siste utstillings premien som trengtes før at de skall få lov å bruke titelen.

Grattis til Ida Marie og Britt Mona som forvalter disse flotte hunder. <3

Se mer under fliken "Champions"

 

Restultat fra utstilling NSK Buskerud 

15.08.2020

Dagens utstillings resultat blev følgende:

Ella - Blubby's Electric Electra  -  excellent i juniorklass

 

Blissy - Blubby's Blissful Blissy  - excellent, 1 i bkl med CK og fikk reserv cert.

 

Cava - Blubby's Careful Cayenne  og

Dolly - Blubby's Dolly Daydremer fikk begge excellent i åpne klassen.

 

Amy bekreftet drektig <3

12.08.2020

Hurra hurra hurra ! Amy og Topper venter smått. Dette var en mye efterlengtet bekreftelse. Vi paret de i vintres, men da bommet vi på parnings tidspunkt. Vi var ute før tidlig. Men nå denne gang ønsket jeg å følge de hele opp til 100%. Vi er så glade før at dette gikk veien. Så da blir det smått i hus igjen i uke 37.

 

Blodspors prøve for Fay

09.08.2020

Hurra da har min egen Fay - Blubby's Famous Fay tatt sin første 1:e premie i blodspors prøve. :D Tusen takk til Arve Hansen, som tok seg av å gå med henne. Så stolte av dere :D

 

Valpene vokser <3

28.07.2020

Gratulerer til flotte Ellie og Ella i E-kullet som idag blir 1 år

20.07.2020

Gratulerer så mye med dagen alle i B-kullet som idag blir 3 år <3

17.07.2020

Kennelens 4:e godkjente ettersøkshund er i boks :D

17.07.2020

N & SE VCH Blubby's Blissful Blissy har nå blitt godkjent ettersøkshund <3

 

VALPENE ER KOMMET :D

13.07.2020

VALPETREFF for F-kullet 

05.07.2020

Idag i regn og rusk, har vi haft valpetreff for F-kullet valpene. Fyre flotte valper pluss mor, var til stede. Valpene som nå blitt tenåringer, fikk leke sammen en god stund. De blev bare mer å mer skitne ! Hahaha før en jørma ! Men vi fikk og øve litt på enkle tiltak med hundene, som kontakt, avslapping, litt spor trening med godis og godissøk. Mange fine øvelser før unghunden. Vi avluttet dagen med lite kaffe/saft og boller. Tusen takk før at dere tok dere tiden å komme. Alle er velkomne tilbake når som dere ønsker. Veldig hyggelig å møte alle sammen <3

TIL INFO ANGÅENDE AKTUELLT VALPEKULL

01.07.2020

Det aktuelle valpekullet har jeg alt fullt på en interesseliste. Så der kan jeg umulig ta imot noen fler. Derfor har jeg nå skrevet at alle valpene er reservert !

Dere som alt står på min interesseliste. Dere vil få beskjed om hva som skjer NÅR valpene er født og at jeg ser at alt har gått bra med mor og barn. Så jeg ønsker at dere har førståelse før det i disse tider. Ha is i magen. Ni alle vet hva som gjelder når ni står på min interesseliste.  

Takk for førståelse !

 

Ny bilder av hundene :)

se under fliken hundene

24.06.2020

Klipp å trim besøk av Blissys andre sønn Filip idag :)

20.06.2020

Idag har Filip (Blubby's Fearless Fletcher) og hans familie vært her før litt klipp og stell. Filip er en fantastisk go gutt. Trygg og stabil. Flott gemytt ! Han har utviklet seg utrolig bra. Både i kropp og hode :)

Både disse gutter i dette kullet har mye tilfelles. Veldig pene begge to. Måtte bare si at de alle som jeg nå sett (6/7) så er der mye likheter utseende messigt. Tispene har bare blitt litt mere lik Blissy. Dvs litt lettere i kropp og beinstomme. Alle er de utrolig snille og tillits fulle. Noen med litt mer forsiktighet en andre. Dette må man jobbe med :) 

Tusen takk før idag Amalie og Lars :)

 

Fancy er drektig !

12.06.2020

Glade nyheter ! Fancy er drektig. Vi har vært på ultralyd idag og sett en hel del små liv. Alt ser bra ut og om det går som det skall så har vi nok valper i hus etter den 10 juli. Så turen til grensen blev vert sin vekt i gull. Vi vet såklart ikke hvor mange eller hvilket kjønn det blir. Men at der er noe :D Me Happy 

Fancy - Picabo's Dream Girl og Rory - Glenkinchie Royal Crown Affair. 

Besøk av Blissy's sønn Felix med familie idag :)

07.06.2020

Idag har vi haft besøk av flotte Felix med familie. (Blubby's Fieldmaster Felix) Han har blitt en fin gutt, som fortsatt ikke løfter på beinet alle ganger. Så trivelig og behaglig hund. Trygg og bare veldig glad. Tusen takk før idag dere ! Alltid like gøy å få se både valpekjøper og den veksende valpen. 

Mille er jo hos meg så vi måtte ta et søskon bilde av de.

 

 

MILLE TRENGER NYTT HJEM

06.06.2020

Har funnet nytt hjem til Mille <3

Dessverre trenger Mille (Blubby's Fawless Felicia) nytt hjem pga nye famileforhold. Hun er født 16.10.2019 og er etter Blubby's Blissful Blissy og Art-Wave's Standing Ovantion. Ønsker du å vite mer om henne og har du et godt hjem å tilby henne? Ta da kontakt.  Hun trenger en familie som ikke er borte så mye, da hun er vant med å ha sine folk rundt seg. 

 

Klippebesøk av Blissy's datter Ellie <3

21.05.2020

Ellie - (Blubby's Favorite Flurry) har idag vært å fått vår frisyren ordnet. Veldig hyggelig å treffe både hund og eier. Takk før idag. Fra venstre Blissy, Fay og Ellie <3

 

Vellykket parning !

13.05.2020

Med tillatelse fra grense politiet og tollen, så har jeg fått lov å pare min Fancy med Rory. Jeg har ikke vært i Sverige, uten Jens som har hannhunden fikk ta med Fancy over grensen og pare henne på Svensk mark. Så da håper jeg at det blir noe smått av dette. Det vil vi finne ut i midten av juli.  

Uansett så gikk min plan i boks å jeg er veldig glad før det. Det blir en spennende tid framover. Takk til alle innblandede som hjulpet meg. Ni vet hvilke dere er <3

 

Ny adresse fra 7 mai :D

05.05.2020

Da får vi ny adresse fra 7 mai 2020. 

Nedre Hagaveg 207 B, 2150 ÅRNES

samme mobil nr :)

 

 

 

Klippe stell av hunder fra Kennelen

29.04.2020

Jeg har alltid tilbytt mine valpekjøper gratis klipp, stell og opplæring det første året. Etter det får de mer en gjerne komme tilbake til meg før å få sin hund klippet. Men da mot betaling. Bra før eier og helt knall topp før meg, som da får muligheten å møte hundene fra mitt oppdrett. Alltid like hyggelig og møte både eier og hunder. I disse corona tider må jeg forholde meg til alle regler som gjelder rundt dette. Så det blir ikke så mye kos og klem på eierne. Best er det og om det bare leverer hunden til meg og kjører en tur, før å komme tilbake å hente ny klippet hund. Før de som ønsker opplæring, blir det litt anneledes med. Men det går om man er forsiktig og nøye med håndsprit og helst munnbind. :)

Denne uken har Iver (Blubby's Don Duncan), Dolly (Blubby's Dolly Daydreamer) og Billie (Blubby's Charming  Cherub) vært hos meg. 

Alle 3 blev sååå flotte <3

Så dere som ikke benyttet seg av anledningen, så ta kontakt så ordner vi et klipp på hunden din. (gjedler kunn hunder oppdrettet fra meg).

 

På bildet her (fra venstre) er det Ella (B Electric Electra), mor Amy (Amazing Amy) og Billie (B Charming Cherub). 

Spor trening med noen kennel Blubby's hunder

25.04.2020

Trots coronavirus har vi fått til en liten treff med 5 stk deltaker og 5 hunder fra Kennel Blubby's før å blodspore sammen. Vi har selfølgelig følgt alle forholds regler om avstand, ikke lek med hundene og eget utstyr. Så jeg tror vi gjort det på en riktig god måte. De som blev med på trening var Ida og Cava, Christine og Balder, Britt Mona og Dolly. Så fikk mine 2 yngste gå noen spor de med :)

Det er utrolig lærerikt å se hvarandres hunder jobbe. De var utrolig flinke alle sammen. Fast at de ikke jobber helt på samme måte. Så jeg takker dere som blev med denne gangen och vi kommer å ha flere sånne her treffer. Så følg med på denne siden og på fb. Der vært kull har en egen side. (privat). Nå håper jeg at det så småning om vil åpnes før bevegelige sporsprøver. Så at vi kan trene til et mål.  Nå må dere alle ha lykke til med trening.

 

Slekten er samlet :D

24.04.2020

Ida er hos oss nå som hun har løpetid. Så jeg passet på å ta ett slektbilde.

 

 

Ida sitter i midten med sin datter Amy og hennes datter Ella på høyre side. På venstre side av Ida sitter Idas datter Blissy og hennes datter Fay. :D

 

 

GOD PÅSKE 

05.04.2020

God påske eller Glad påsk ønsker Kennel Blubby Alle sine valpekjøper, kjære og beskjente !

Denne påsken blir vel ikke som man riktig hadde tenkt seg pga Corona virus. 

Før min del blir det vel mest jobbing (jobber innen helso sekton) så jeg har nok fullt opp. :) 

Ellers vil jeg nok prøve å få til litt blodsspors trening på mine 2 yngste. God oppgave i disse båndtvangs tider. 

 

Mine valpeplaner vil jeg prøve følge. Kan hende jeg må bruke annen far til Fancy's valpekull beroende på om man kommer at kunne reise over til Sverige. Jeg ska gjøre mitt beste å oppdatere dere når det skjer noe der. 

Påske klemmer til dere alle 

 

Vanlig hverdag

11.03.2020

Man kan jo synes det ikke skjer så mye på denne hjemmeside. Og det er vel ganske så riktig det. Men for oss her på kennelen så er det bare vanlig hverdag. Dvs vi går lange flotte turer, steller med hundene, går på valpekurs og grunnkurs med de yngste her i flokken. Hundene leker her i hagen og vi koser oss i sofaen.

Denne helgen som kommer nå skulle vi dratt til Kristiansand på hundeustilling. Men pga denne Coronavirus som inntar Norges land. så har alt blitt avlyst. Full førståelse for det, men likevel trist. 

Så ja, vi håper at denne virusen ikke blir her noen lengre tid.

Ellers er det snart på tide med å begynne med sportrening. Så om ikke lenge kommer jeg å tilby mine kjære valpekjøper å gå kurs her hos meg. Så følg med på hjemmesiden og fb.

Nyt våren likevel :D

3 dagers ustilling i Bø og Porsgrunn

16.02.2020

Tre dagers ustilling i Bø og Porsgrunn. Hva ska man si ? Veldig variert resultat. Pytt pytt vi kommer snart igjen.

 

Helgens resultat blev:

Cava- Blubby's Careful Cayenne, excellent, andre plass x 3. To dager med CK.

Blissy - Blubby's Blissful Blissy, excellent x 2, 1:a og en andre plassering uten CK.

 

Fancy - Picabo's Dream Girl, Excellent x 2, 1 stk første plass med CK, 1 stk 3 plass, uten CK og så siste dagen blev det VG og 2 plass.

 

Ella - Blubby's Electric Electra blev BIR valp med HP på lørdagen utanfør BIS plassering.

 

 

Da begynner det nye utstillings året 2020 :)

25.01.2020

Årets første ustilling for Norsk spaniel klubb avd Oslo/Akershus ved Letohallen har idag gjennom førts.

Kennel Blubby's hunder stillte med 5 stk og resultatet blev slik.

 

 

Ella - Blubby's Electric Electra - første gangen ut i valpeklass med en 2 plass med HP. Fikk en utrolig fin kritik som ser lovende ut før framtiden.

 

Dolly - Blubby's Dolly Daydreamer - excellent, 3 plass i unghundskonkurranseklassen, med fin kritik hun med.

 

Cava - Blubby's Careful Cayenne - very good, uten plassering i konkurranseklassen. Var ikke helt Cavas dag idag, hun har akuratt begynt på ny løpetid.

 

Blissy - CH Blubby's Blissful Blissy - excellent, 2 plassering i åpen konkurranseklassen med CK. Flott kritik, og vi var såå næra å ta første plassen. Men pytt pytt ;)

 

Fancy - CH Picabo's Dream Girl - excellent, 2 plassering i brukshunds konkurransklassen. Med helt ok kritikk.

 

Så i det store hele, må jeg nok være veldig førnøyd med dagen. Om ikke annet så er jeg såå sliten i beina mine. :D

Det blir dessverre ikke noen valper her i Februar :(

15.01.2020

Amy har idag vært på Ultralyd, så vi kunne finne ut om det var noen valper der eller ikke. Dessverre så har ikke Amy det.. Veldig trist, men sånn kan det bli ibland av en eller annen grunn.  Vi kommer at parre Amy & Topper på nytt ved neste løpetid. Det blir troligen juni/juli 2020. 

Vi står på listen over Årets sporspringer 2019

04.01.2020

Godt Nyttår allesammen :D

Gode nyheter er at det står flere hunder fra Kennel Blubby's med på listen over årets sporspringer ! Vi står ikke øverst, men har 3 stk på 11 plass, 1 stk på 21 plass og 1 stk på 24.

Dette er jo gøy !

Oppsummering av år 2019

29.12.2019

Les gjerne oppsummeringen av år 2019

Godt Nytt år !

Fancy er nå øyenlyst og gonioskopert

16.12.2019

Idag har Fancy - SE VCH Picabo's Dream Girl vært hos øyen veterinæren. Både øyenlysningen og gonioskoperingen var uten anmerking = UA. Så nå er hun klar for mine valpeplaner :D

Valpene har nå flyttet til sine nye hjem

15.12.2019

Da har alle valpene fra Blissy's og Owen's kull flyttet til sine nye hjem. Untatt Fay som blir kvar i Kennelen.

Masse masse lykke til ALLE valpekjøper og førr en jul dere får i år ! :D

Fam. Marie Bjørnslett med Mille

 

Fam. Tanja Aarvak med Ellie

Fam Christian Johan Liland med Fanny

Fam Geir Steen med Flora

Fam Jon Halvor Kvamme med Felix

Fam. Amalie Høitomt Dahl med Filip

 

Vellykket parring av Amy :D

13.12.2019

Da har Amy (CH Amazing Amy) haft date med flotte Topper (CH Mompesson Escourt) Nå er det bare å krysse fingrerne at alt går bra og at det blir valper her i huset igjen i midten av Februar 2020.

VALPE

PLANERNE FOR 2020 ER NÅ I BOKS

03.12.2019

Valpeplanerne er no klare for 2020. Se under fliken --> valper --> planelagte valpekull

Dolly - Blubby's Dolly Daydreamer søker nytt hjem

01.12.2019

Dolly trenger et nytt hjem. Les gjerne mer om Dolly under fliken "Hundene" skrålle ned tils du finner Dolly. Jeg har og skrevet litt under fliken "Hundene" -> hunder til salg/omplassering. 

Fortsatt 1 stk tispevalp ledig :)

30.11.2019

Det er fortsatt en tispe valp ledig. Pga återbud. Utrolig fine å jevne valper. Ikke nøl med å ta kontakt.

Les gjerne mer om kullet under fliken -> valper -> aktuelle valpekull

Ny oppdatering under "hundene" -> Hunder til salgs/

omplassering

24.11.2019

Da var Dog4All utstillingen over før dette året :D

17.11.2019

Da var Dog4All utstillingen over før dette året. Nå kan vi alle her ta en pause fra utstilling, prøver og alt styr rundt dette til neste år :D

Måtte si at denne helgen har gått over mine førventninger. Fredagen fikk både Cava - Blubby's Careful Cayenne og Fancy - SE VCH Picabo's Dream Girl - excellent. Fancy tok en andre plass i unghunds konkuransen med et CK !

Lørdagen reiste vi til NSK Buskeruds utstilling i Drammen. Der var Dolly - Blubby's Dolly Daydreamer og med. Alle fikk excellent. Cava fikk det beste resultatet med å bli nr 2 i junior kunkuransen med CK og blev plassert som 4:e beste tispe. Så ja vi er så stolte av henne :D.

Søndagen fikk Cava excellent, 4:e hund i en stor juniorklass med CK, uplassert i BTKL. Fancy fikk et VG den dagen.

Valpene har nå fått større plass.

11.11.2019

Valpene har idag fått flyttet ned fra overetaget til stuen nede. Så de ska få større plass og fler inntrykk.  De både ser, hører og loggrer med halen nå. De har og begynt å leke med hvarandre. Fantastisk tid vil nå komme :D

 

Super debut for Cava på utstilling :D

11.11.2019

Førr en fin debut for Cava - Blubby's Careful Cayenne som var på sine første officielle utstillninger i Rättvik, Sverige i helgen.

Hun vann begge dagene i juniorklassen og fikk CK. Hun blev uplasert på lørdagen men slog til med å ta svenskt CERT på Søndagen. Hun blev ikke plassert i beste tispeklassen. Men ettersom alle der var champions så fikk hun sjansen for å få ta certet og det gjorde hun. Dommer: Jens Karlsson, Sverige.

Vi er så stolte av henne. Cava er og min andre hund fra eget oppdrett som tatt Cert. Så det blir alltid litt ekstra gøy når det er sånn.

Fancy - Picabo's Dream Girl var og med, men hun hadde uheldigvis vannhale, så hun fikk ikke vise fram hva hun går før. 

 

Nye valpebilder

04.11.2019

Kennelens tredje Godkjente ettersøkshund !

26.10.2019

Idag klarte Fancy - SE VCH Picabo's Dream Girl, fersktsporsprøve. Vi har dermed 3 stk Godkjente ettersøkshunder nå. Så stolt av jentene mine <3

 

Cava har klart å ta sitt 3:e første pris i Blodspor ikveld

21.10.2019

To stolte eier,  Ida Marie Haug Sterud og jeg, da Cava - Blubby's Careful Cayenne tok  sitt 3:e første premie i Blodspor ikveld. Vi krysser nå fingrene for at de holder til et N VCH når Cava blir 2 år og får ta utstillings premie. Reglene holder på at endres til neste år, det er derfor vi ikke sikkert vet.

 

Blubby's Dolly Daydreamer har idag blitt Godkjent ettersøks hund

18.10.2019

Da var det Dollys sin tur å prøve seg på ferskblodsporprøve. Det blev en Godkjent ettersøks hund hun og :) Så nå har Kennelen 2 stk ettersøkshunder. Morro Morro

 

VALPARNA HAR KOMMET !

16.10.2019

Da har valpene enteligen kommet. Stolte foreldrer er: CH Blubby's Blissful Blissy & CH Art-Wave's Standing Ovation for Allenie. Det blev 7 stk valper, alle lever/hvite. 5 stk tisper og 2 stk hanner.

Alt har gått bra så langt. Nå krysser vi fingrer for at det fortsetter sånn. Første levnads uken er alltid veldig tøff. :)

Mor & Datter gjør en flott innsats idag :D

14.10.2019

Før en flott dag :D

N & SE VCH Amazing Amy går et fersksporprøve med glanz og blir dermed godkjent ettersøkshund :)

Blubby's Careful Cayenne - Cava tar sitt andre 1:e premie i bevegeli blodsporsprøve.

Så førnøyd når hundene viser fram det jeg vet de kan :)

 

Oppdateringer

08.10.2019

Nye oppdateringer på siden valper. Både på Siden "Aktuelle valpekull" og på "Planlagte valpekull" for 2020.

Blodspor trening i skogen

05.10.2019

Enteligen kan man begynne å gjøre ting igjen etter denne isolasjon for hundesyken som gått/går fortsatt.

Så idag har jeg fått besøk av Blubby's Delicious Dexter "Dexter" og hans familie. Vi har haft en flott treningsøkt i blodspors skogen. Så gøy å se disse valper fra dette kullet, for de er sånne talanter ! Så vil tro vi får se mer av disse valpene(hundene) i blodsporet framover :D Takk for en flott dag !

 

 

Blissy er drektig  :D

21.09.2019

Blissy er til 99 % drektig. Hennes kroppsform og beteende sier det. Men jeg har valgt å ikke ta Ultralyd på henne. I neste uke vil jeg kunne kjenne foster rørelser og da får jeg med 100 % sikkerhet vite om det er sånn. Jeg vil ikke vite hvor mange som er der. Ettersom jeg bekymret meg så mye da jeg tok Ultralyd på Amy og fikk vite hun ventet 2 - 3 valper. Så tvi tvi, jeg må stole på min følelse denne gang.

Da har en av valpene reist til sin nye familie !

13.09.2019

 

 

 

Søte goe Blubby's Elegant Eliza "Ellie" har flyttet til sin nye familie Kristin Aardal & Svein Rustad. Ønsker de en masse masse lykke til !

Nå er det bare lille "Ella"(Blubby's Electric Electra) som blir kvar her på kennelen.

HD resultat :D

09.09.2019

Gratulerer så mye til Mai Britt Olsen med familie for fine HD resultat !

Blubby's Delicious Dexter "Dexter"  A høfter !

Litt nye valpebilder

02.09.2019

 

 

Oisann før en flott helg vi haft !

25.08.2019

Førr en flott helg vi haft !

På lørdagen reiste "Cava" Blubby's Careful Cayenne og jeg "bare" til nabolaget før å gå Ordinært Blodprovs prøve. Det var Glåmdal og Romerike Dachhundklubb som arragerade dette. Cava fikk da sin første 1:e premie og jeg er såå stolt av henne. IDA MARIE HAUG STERUD (del eier av Cava) dette er bare begynnelsen ! :D

 

På Søndagen reiste jeg på JALs prøve med "Fancy" Picabo's Dream Girl og "Dolly" Blubby's Dolly Daydreamer. Det var NSK avd Vestfold som arrangerade denne jaktanleggs prøven.

Begge jentene bestod prøven og "Fancy" blev godkjent på vannapportprøve, Begynner klass. Jeg måtte bare si at jeg blev stolt så jeg nesten grine idag på premie utdelinga. Vi har jobbet så hardt før å nå resultater og når alt stemmer så går det bra. Så finnes det sikkert mange ting man kan pirke på og gjøre bedre. Men man må og kunne gledes åt det man lykkes med. 

 

VELLYKKET PARRING 

20.08.2019

Da har jeg og Blissy vært på en vellykket tur ned til Skåne og Jens Karlsson, Kennel Art-Wave's.

Blubby's Blissful Blissy har hadt en date med vakre Art-Wave's Standing Ovation ! Nå krysser vi fingrer før at vi har valper i hus rundt den 18 oktober. Les gjerne mer under fliken "Valper" "planelagt valpekull".

JAL-prøve i Østfold lørdagen den 17/8.

17.08.2019

Da har vi vært på JAL-prøve før NSK avd Østfold. Blubby's Blissful Blissy, Blubby's Dolly Daydreamer og Picabo's Dream Girl fikk prøve seg denne gangen. Blissy var den som blev godkjent og klarte prøven. 

Dolly og Fancy må nok trene lite til og får starte på nytt om ikke så lenge :D

NY VILTSPORS CHAMPION PÅ KENNELEN !

03.08.2019

Idag så tok Ida (Quality Design It's My Dream Dress) sitt siste og avgjørende 1:e pris i AK viltspor. Hun blir nå titulert som Norsk & Svensk viltspors champion. Jippi ! Hun blir og Kennel Blubby's 4:e viltspors champion. Så kul når det går riktig vei.

 

 

 

FRA IDAG FÅR "BLISSY" TITULERE SEG MED N & SE VCH

27.07.2019

Idag har "Blissy", "Dolly" og jeg vært på Drøbak Hundeklubbs utstilling i Råde. Flotte resultater.  Blubby's Dolly Daydream "Dolly" fikk sin første bedømning med excellent, CK og blev 3 beste tispe. BIM junior blev hun i tillegg. :)

Blubby's Blissful Blissy stilte i åpenklassen før første gang. Fikk excellent, CK og blev 4 beste tispe. Dette var det vi trengte før å få titulere henne som N & SE VCH:D

Hun blir kennel Blubby's 3:e champion og andre champion hunden fra eget oppdrett ! 

Trening i sporskogen med hunder fra Kennel Blubby's

24.07.2019

 

Jeg ønsker nå og hjelpe alle mine valpekjøper med opplæring av spor trening før de som ønsker. I håp om at fler ønsker å prøve seg på blodspors prøver og nå titler som Norsk viltspors championat. Så her kommer noen bilder fra treninger vi haft. 

Amys og Jacos valper har kommet !

20.07.2019

Gratulerer så mye til B-kullet som idag blir 2 år

17.07.2019

HD resultat

10.07.2019

Gratulerer så mye til A hofter før BLUBBY'S BUMBLEBEE BUZZ "Balto" !!

6 av 7 valper i B-kullet er nå HD røntget og samtlige med A høfter ! Det er super bra !

 

Blubby's Dolly Daydreamer "Dolly"  har dessverre C hofter :(

Så blev det en til Champion på Kennel Blubby's

02.07.2019

Picabo's Dream Girl "Fancy" blev idag Svensk Viltspors champion !!!  Hun blir da kennelens andre champion hund.

Tusen takk til Fancys oppdretter Sandra Wimark, som gikk med Fancy åt meg!

VI VENTER VALPER I UKE 30 :D

28.06.2019

 Amy har vært på ultralyd idag. Der var det noen små poter !!! Disse vil fødes i uke 30. LES mer under fliken "Valper" -->

"Aktuell valpekull"

HD RESULTATER BEGYNNER Å RULLE INN :D

26.06.2019

Resultat for følgende hunder:

Picabo's Dream Gril "Fancy": A-hofter

Blubby's Careful Cayenne "Cava":  B-hofter

Blubby's Dragonfly Darcey "Loke":  B-hofter

 

A og B-hofter betyr at hundene er frie fra HD-feil :)

Valpetreff for C-kullet

23.06.2019

Idag har vi hatt valpetreff for C-kullet. Les mer under fanen "valpetreff" -> "valpetreff C-kullet"

 

DOLLY & BLISSY TAR SINE SISTE 1:e PREMiER I BLODSPOR !!

19.06.2019

Dolly (Blubby's Dolly Daydreamer) & Blissy (Blubby's Blissful Blissy) tar sine siste 1:e premier her i Norge og blir da når de har fylt 2 år, Norsk & Svensk Viltsporschampions !! 

Dolly slo til med å bli prøvens BESTE hund i tillegg :D

Veien til championatene har ikke vært så enkel, men som sagt jeg har lært meg massevis underveis som jeg ikke ønsker å være foruten. Man må bare kjempe videre. Dette er noe jeg synes er veldig morro. 

Dette kan være noe for dere mine valpekjøpere ! 

Ida tar 1:e premie i Blodspor i Sverige

17.06.2019

Ida (Quality Design It's My Dream Dress ) og jeg reiste til Sverige for å prøve å ta ett første pris i Blodspor og det klarte vi jammen meg!! Hun gjorde et flott arbeid denne gangen. Så jeg er veldig stolt av henne. Jeg vet hun leverer når hun ikke stresser for mye. Nå skal vi innen kort tid prøve å ta den siste 1:e premien her i Norge. Da kan vi kanskje feire dobbel viltsporchampion her i kennelen. 

Kennelens første Champion !!!

12.06.2019

Jippi !!  Nå har Kennel Blubby's fått sin første champion ! Det er Amazing Amy (Spanhunter's Albert & Quality Designs It's My Dream Dress) som ikveld har fått både Norsk og Svensk viltsporchampionat ! Hun har da fått tittelen N & SE VCH Amazing Amy. Så stolt av mitt lille hjerte.

 

 

 

Blodsporsprøve i Maura

01.06.2019

I dag har vi vært på Norsk blodsporsprøve. Fire av mine var med denne gangen også. Best ut ble min Lille Dolly (Blubby's Dolly Daydreamer) som fikk sin tredje 1:e premie på rad !! Hun ble også plassert som 3:e beste hund for dagen ! Amy (Amazing Amy) og Ida (Quality Design It's My Dream Dress) var sååå næreå ta 1:e premien, men ente opp med 2:e. Blissy (Blubby's Blissful Blissy) syntes at de to som gikk etter oss bare forstyrret ;). Sånn kan det gå. Likevel er jeg så glad og motivert på å kjempe videre. Dette var et meget trivelig arrengement med flinke dommere. Da kommer man gjerne tilbake til neste år :)

 

BLODSPORPRØVE I SVERIGE !

29.05.2019

Vi har i dag startet på blodsporprøve i Sverige. Det føltes så bra og jeg er meget stolt av hundene mine. Amazing Amy, Blubby's Blissful Blissy og Blubby's Dolly Daydreamer fikk alle 1:e premie. Quality Design It's My Dream Dress fikk en 2:e premie.

Dette var noe jeg virkelig trengte, ettersom vi har slitt noe med prøvene i Norge. De svenske prøvene skiller seg mye fra de Norske, så i dag har jeg lært meg massevis og jeg MÅ få lov til å skryte av de Svenske dommerne. De var så flinke på å gi deg tilbakemeldinger, gode tips (etter prøven så klart) og ga deg tid til å løse oppgaven. Jeg sitter med en god følelse nå og tenker ikke å gi opp ;) Vi kommer til å stå på fram til vi har nådd målet vårt! :D

Vellykket parring  !

24.05.2019

Da har AMAZING AMY & BOBWHITE'S STAY hatt en flott date. Nå krysser vi fingrene for at det blir små poter i slutten av juli.

 

Hurra hurra for både C & D - kullet som nå er blitt 1 år.

Masse lykke til med HD-røntgen nå :D

23.05.2019

Valpetreff for D-kullet

19.05.2019

 

Les mer om valpetreffet under fanen "Valpetreff" -"valpetreff D-kullet"

 

Klippebesøk av Mario med familie !

18.05.2019

På ettermiddagen idag fikk jeg besøk av Mario (Blubby's Brilliant Brian). Matmor Terese og sønnen Mattias var med. De hadde og "min" Ida (Quality Design It's My Dream Dress) med seg. Så koselig med besøk og så fin Mario ble. Vi glemte å ta før-bilde :D

AMAZING AMY/BUS HAR BEGYNT Å LØPE !!

08.05.2019

Parring vil bli i uke 21.

Vi trener mye blodspor om dagen !

22.04.2019

Tenk at påsken byr på fint vær og passe varmt for å trene spor.

Amy og Blissy trenes videre på der vi sluttet i høst.

Dolly og Fancy er mer eller mindre som nybegynnere. 

 

OPPDATERING AV VALPEPLANER 

02.04.2019

Se under "valper" -> "planlagte valpekull"

Flyttet til nytt hus !

25.03.2019

Vi har flyttet til nytt sted :D

Ringsbyvegen 524, 2160 VORMSUND

VELKOMNE OM DERE HAR VEIENE FORBI :)

NYE BILDER AV HUNDENE 

12.03.2019

Nå har jeg oppdatert litt bilder av hundene. Se under fanen "Hundene".

 

Våren er på vei :D

02.03.2019

Jøss så fort tiden går ! Våren er jo på vei å komme og det har alt blitt Mars måned.

Det har i det siste vært lite  oppdateringer her. Grunnen er fortsatt dårlig nett og en pc som ikke helt vil det samme som meg.

Så her kommer det da litt oppdateringer !

Året startet med at Blissy, Ida og jeg kjørte til Svenska kennel klubbens utstillning i Gøteborg 5 og 6.januar. To fine excellent hunder og Blissy tok et CK ene dagen. Vi kjørte hjem med en stoor fin rosa sløyfe. 

12.januar var vi på utstilling i Letohallen, Norsk spaniel klubb.

Her var det mange Blubby's hunder med :) Gøy!!!

Brandy (Blubby's Brave Brandy) - very good i juniorklasse og blev nr.2 jkk.

Fancy (Picabo's Dream Girl) - stillte i juniorklasse og fikk excellent, uplassert i jkk.

Blissy (Blubby's Blissful Blissy) - fikk excellent i Unghundsklasse og ble nr.2 uten CK.

Så var det med 3stk Blubby's valper i valpeklassen.

Cava (Blubby's Careful Cayenne)

Loke (Blubby's Dragonfly Darcey)

Petter (Blubby's Coronel Corny)

Alle fikk fin kritikk, men alle måtte trene mer for at de skulle kunne nå toppen ;)

Likevel synes jeg det er så gøy at dere stilte opp og ble med på denne utstillingen. Håper jeg får se mer av deres fine hunder. Takk takk for en hyggelig dag !

Så har Tiffany, jeg og hundene vært på tre dagers maratonsutstilling i Bø og Skien :D den 15 til 17.februar.

Må vel si at det ikke helt ble så gode resultater av denne helgen. Men pytt pytt, sånn kan det gå av og til. Dette ble de siste utstillingene for Amy. Nå skal vi heller satse på viltspor og nosework for hennes del.

Innom kort tid kommer det oppdatering angående planlagte valpekull. Så hold ut litt til :)

 

VIL DU LESE OM KENNELENS OPPSUMMERING FOR ÅR 2018 ?

01.01.2019

Les gjerne under fanen: "Oppsummering av år 2018"

BLISSY HAR TATT SITT FØRSTE CERT 

18.11.2018

DA SKJEDDE DET PLUTSELIG !

Etter en lang utstillingshelg i Lillestrøm NKK, Dog4All (to dager), fikk Blissy excellent begge dagene uten plassering. Blissy's kullbror Blubby's Baron Baxter "Timmus" var også med på lørdagen. Han fikk óg excellent og de var så flinke i utstillingsringen! Bra jobba og fortsett å stå på. Gutten blir bare finere og finere :)

På søndagen reiste vi til Drammen NSK utstilling. Hvor vi hadde med 4 stk hunder fra kennelen.

Dolly: beste tispe valp 4-6 mnd, men ble slått av valpen som vant 6-9 mnd. 

Blissy: Excellent, 1.plass i jkk med CK. Fikk 2.plass i beste tispe klassen med CERT !!

Dette er så stort for meg. Delvis fordi dette er det første certet jeg noensinne har tatt, i tillegg til at det ble med eget oppdrett. Så ja, jeg er utrolig stolt :)

Amy: excellent, 2 akk uten CK.

Ida: excellent, 3 akk uten CK.

Litt ekstra med denne dagen var at min datter Jessica var med på utstilling for første gang og dessuten min andre datter Tiffany har bursdag denne dagen :D så vi feiret litt ekstra denne dagen :)

To dagers utstillingshelg i Rättvik, Sverige, SSRK.

11.11.2018

 Resultat fra lørdagen og søndagen.

Dolly: BIR valp begge dagene, ble uplassert i BIS finalen, valpeklasse 4-6 mnd.

Fancy: uplassert i valpeklasse 6-9 mnd, begge dagene.

Blissy: 1 av 5 som fikk excellent på lørdagen, uten plassering. Fikk excellent på søndagen, uten plassering.

Amy: excellent begge dagene.

Ida: excellent begge dagene, ble nr 4 i konkurranse klassen med CK på lørdagen. Kom på 2.plass på søndagen, dessverre uten CK. Det var 10 hunder i denne klassen så det var sterk konkurranse. :)

Utstilling i Kongsberg 28/10-18

28.10.2018

Dette ble en debut dag for valpene Dolly & Cava. Det var mange valper påmeldte, så de fikk ikke den beste plasseringen denne gangen. Men de oppførte seg super fint!

Bus fikk Excellent og Ida fikk VG denne dagen :(

Men Blissy klinket til med å vinne juniorklassen og fikk sitt første CK. Hun ble uten plassering i beste tispe klassen. Det var mange flotte tisper.
Jeg er uansett super stolt av min lille jente. Tusen takk til Tiffany, Ida og Rolf som var med meg på denne dagen.
Ida var så flink og viste Cava selv. Bra jobbet! 

 

5 stk HD kontrollert i B-kullet og samtlige har A hofter !!

23.10.2018

Glade nyheter ! Så langt har 5 hunder fra B-kullet tatt HD-kontroll og alle har fått resultatet A. Dvs at de er fri for hofteleddsdysplasi. Det er nå kun 2 stk fra dette kullet som ikke har tatt kontrollen enda. Jeg håper de er villige til å ta testen og at disse óg er frie :)
Gratulerer til dere alle :D

VELKOMMEN SIER VI TIL KENNELENS NYE LILLE PERLE

06.10.2018

Så ble det en ny tispe til i kennelen. Hun kommer fra Kennel Picabo's i Sverige. Hennes navn er FANCY og jeg har følgt henne siden hun var liten. Så skulle hun selges fra sin eier og da kunne jeg ikke lenger stå imot denne skjønnheten.  Tusen takk til SANDRA og MAGNUS WIMARK. (oppdretter til Fancy)

Les mer om Fancy på fliken "hundene" 

 

SPONTAN TUR FOR KENNEL BLUBBY'S HUNDER RUNDT SOGNSVANN

29.09.2018

En spontan tur rundt Sognsvann, så gøy at noen kunne møte opp. 

Det kommer til å bli flere tilfeller, hvor alle mine valpekjøpere vil bli invitert til å bli med på. Følg med på FB-gruppa for hvert enkelt kull :)

 

KENNELENS ANDRE VALPETREFF HAR BLITT AVHOLDT 

les mer om treffet under fliken "valpetreff"

23.09.2018

BRANDY FIKK SÅ ET CK TIL SLUTT

02.09.2018

Høsten har kommet som en storm, og er lenge siden jeg har oppdatert noe her. Og jeg som har så mange nyheter å fortelle !!

Må nok dessverre skylde på at jeg ikke har hatt en oppegående PC. Men nå tror jeg at dette skal være i orden.

Helgen den 1 - 2 september var vi på Norsk Spanielklubbs hundeustilling i Rygge. To flotte dager, med mange trivelige folk og hunder. Med meg på ustillingen hadde jeg Blissy og Brandy. De fikk excellent begge dagene. Blissy plaserte seg som nr 4 i juniorkonkklassen. Brandy fikk 1 plass på lørdagen uten CK og på søndagen slo han til med en 2 plass, med CK !!!  Så glad på hans vegne. Det er så morro å vise fram denne gutten, selv om han ikke helt kan oppføre seg  som han skal. Men jeg tenker at med litt trening så skal nok denne hunden få det han virkelig fortjener. Så glad for at jeg får vise han fram, takk Kåre !

 

 

Blissy og jeg på jaktanleggsprøve-kurs i helgen 

27.08.2018

Dette anbefaler jeg alle mine valpekjøpere å prøve seg på. Man trenger ingen kunnskap fra tidligere, men fint om hunden liker å bade, leke med ting og hente det til deg. Om dere ikke kan dette, så kan man trene det opp :D Ingenting er umulig. Kursopplegget var veldig fint og lærerikt. Riktig GØY! Fikk en veldig sliten Blissy med meg hjem :) Norsk spaniel klubb (finnes mange ulike avd) ordner dette i ny og ne. Vi tilhører Oslo og Akershus avd.

Noen bilder fra kurset :

 

Glade meldinger fra Trondheim!

26.08.2018

Ingrid og Carmen (Blubby's Awesome Aliza) har i helgen deltatt på Utstilling i Trondheim. Lørdagen fikk hun VG, men på søndag da slo de til og fikk excellent, CK og ble 4:e beste tispe !!!

Det beste av alt var egentlig at Ingrid selv, viste fram Carmen på søndag!  Selv om Ingrid var veldig usikker på om hun skulle klare dette alene, så var det absolutt det beste hun kunne ha gjort. Carmen er en flott dame som eeelsker sin eier, så det sier seg selv at hun vil vise seg fram best med sin kjære mor. Så stå på, dette klarer dere super fint alene! Jeg er så stolt av dere ! <3 <3 <3

 

Fire Kennel Blubby's-hunder på Moss og Omegn Hundeklubbs utstilling :D Søndagen den 29 juli 2018

29.07.2018

Så hyggelig med så mange på samme sted. Tusen takk til dere alle valpekjøpere og hunder for at dere ble med! Dette setter jeg som nyetablert oppdretter pris på <3 <3 <3

Alle fire fikk excellent og Brandy plasserte seg som nr 2 i jkk. De andre ble uplassert.

Såå stolt av dere ! 

 Blubby's Baron Baxter "Timmus" og Alexander 

 Hele gjengen :)

 Blubby's Brave Brandy "Brandy"

(Blubby's) Attractive Ally "Mia" 

Da har alle valpene fra C & D-kullet reist til sine nye hjem 

24.07.2018

Det er bare lille Dolly som er igjen her hos oss.

Ønsker alle valpekjøpere masse masse lykke til. Dere får ha en flott valpesommer ! 

Har allerede fått mange fine oppdateringer om hvordan det går med de små søte trollene ;)

 

Nye oppdateringer 

22.07.2018

Nye oppdateringer under "Hundene" og "valper" -- "tidligere valpekull"

Mange fine bilder av valpene. 

Nå er det bare 2 stk igjen her hjemme. Det er Cherub, som reiser til sin familie på tirsdag og så er det Dolly som ska bli igjen hos oss. :)

Valpekullene har fått egne bildegallerier

29.06.2018

Se valpekullenes egne bildegallerier. Trykk på "valper" "aktuelle valpekull" så velger du hvilket kull du vil se.  Nyt de søte valpene <3

Amy & Wössners valper ute for første gang :D

20.06.2018

.

Det blåste en hel del så de fikk ikke være ute så lenge denne gangen. Men så spennende de syntes det var !

Nå skjer det mye i valpekassen

Valpene har blitt mer mobile en tidligere. :) De går rundt på ustødige bein, mister fort balansen og detter. Leken begynner å komme. Jeg har fått kjent på at det kommer noen krokodille tenner ;) haha :D De har og begynt å spise valpefor. Både tørrfor og vom. Fullkorns välling får de i tillegg. Valpekassen har også fått blitt litt større. De trenger mer å oppdage.

15.06.2018

Apporteringskurs i vann og på land med Norsk Spaniel Klubb avd Oslo og Akershus

09.06.2018

Blissy og jeg har i dag vært på noe som vi aldri har vært borti tidligere.  Jeg kan ingenting om "jakt"-trening for spaniels. Blissy er like fersk som meg. Med et uerfarent utgangspunkt, så har vi i dag gjort fantastiske framskritt på det vi lærte på dette kurset. Blissy er ikke så veldig glad i vann, hun har heller aldri vært borti skudd el fugl. Hun er heller ikke trent til å hente ting på kommando. Dermed har hun lært å svømme, er ikke skuddredd, og er veldig inntressert i fugl, men har ikke tatt den i sin munn. Hun har apportert hare-dummys på land så det suser! Jeg kan ikke annet en å si at jeg er veldig veldig stolt av henne. Vi har blitt hekta på dette også ;)  Vil si at ALLE kan prøve seg på dette. Det er så morro å jobbe med hunden sin, bygge opp et samspill som er så viktig å ha. Så jeg anbefaller alle mine valpekjøpere å tørre og prøve. Kan jeg, kan dere :)

Valpene har begynt å åpne øynene!

08.06.2018

Nå skjer det mye i valpekassene!

Valpene har begynt å åpne øynene. Det vil ikke drøye lenge til før de hører óg :)  I dag begynte Amy sine valper å "bite" litt på hvarandre. Det er begynnelsen på den leken de senere kommer til å ta for seg.

Nye valpebilder

 

se under aktuelle valpekull

01.06.2018

Nye liv til verden!

23.05.2018

22.05.18 fødte Amy 7 vakre valper, og alt gikk veldig bra! Flink førstegangsføder :-)
Og i dag ca kl 04 startet Ida med sin valping, hvor det ble totalt 6 valper. Også her gikk alt smertefritt. 
Alle har det bra og vi er fornøyde! :-)

Les mer på "planalgte valpekull" under "valper"Brandy (Blubby's Brave Brandy) og Kåre kom på besøk for litt klipp og stell

09.05.2018

Er alltid gøy å få besøk av sine valpekjøpere og tidligere valper, som nå har blitt rett så store.  I dag fikk jeg muligheten til å bli bedre kjent med Brandy. Vi fikk til en fin trim og klipp-time. Så litt bildetaking. Men Brandy var ikke veldig samarbeidsvillig på denne fronten, hehe :-D Men vi fikk til noen bilder til slutt.

Trivelig besøk hos Mia :) (Attractive Ally)

06.05.2018

Det er så moro å få besøke sine valpkjøpere og valper fra tidligere kull. Denne dagen besøkte vi Mia og hennes familie Hilde & Øystein.

Veldig koselig :) Takk for at vi fikk komme! Vi håper snart å få vist fram Mia på utstilling.

VAKRE TIMMUS

(Blubby's Baron Baxter)

02.05.2018

Så hyggelig å få bilder av sine valpekjøpere. Dette bildet beskriver så mye kjærlighet og varme.  Tusen takk til Frank-Robert & Aleksander for det fine bildet <3

BÅDE AMY & IDA ER DREKTIGE :D

25.04.2018

Idag har jeg og jentene mine vært inne i den store byen Oslo, for å delta på en veterinærkonferanse vedrørende ultralydundersøkelse på drektige hunder.

Vi kunne da konstatere at begge tispene mine er drektige. De kunne se omtrent hvor mange valper som er der. Men resultatet får man først når de fødes :) 

Akkurat nå er det ca 6 ++ valper i magen på både Amy & Ida.

Vi kan bare krysse fingrene og labber på at alt fortsatt vil gå bra. 

Oppdretterskole 1

14.04.2018

Joo, det er bra å gå på kurs!

Denne helgen blir jeg, Misty, med på Oppdretterskole 1. Bra med nye innspill og oppdatering av kunnskap :)

Nosework kurs

08.04.2018

For en spennende helg ! 

Blissy og jeg har vært på nosework kurs i to dager. Veldig spennende, morsomt og lærerikt. Dette er noe vi kommer å fortsette med og trene. Anbefales på det sterkeste! Koster ikke mye, bra for samspill mellom fører og hund. Dessuten lett å gjennomføre :D

Begge parringene er nå gjennomført

26.03.2018

Da er det bare å krysse fingrene for at det blir valper etter disse fine hundene!

Valpene vil komme i ca uke 21 og 22 (slutten av mai).

Les mer om foreldrene under "Valper" og så "planlagte valpekull".

VELLYKKET PARRING AV AMY OG WØSSNER 

23.03.2018

Amy og jeg har nå tatt turen til fine Wøssner i Sverige, og fått til 2 fine parringer. Nå er det bare og krysse fingrene og potene for at vi får smått.

Buster (Blubby's Buddy Buster) ble idag BIM

18.03.2018

Store gratulasjoner til dere!

På: Norsk terrier klubb Trøndelag, Melhus.

 

"Får jeg ikke lov til å sitte her?? Det har jeg aldri hørt..." - Amy

14.03.2018

For å lese om planlagte kull, trykk på "valper" -> "planlagte kull". Der vil dere finne mer info om valpekull og stamtavler :)

11.03.2018

LØPETIDEN FOR AMY HAR STARTET :)

09.03.2018

Rundt den 20 mars vil Wøssner & Amy ha date. Om alt går som planlagt, vil vi få valper i uke 21.

Spennende tider i vente!

Oppdaterte sider

19.02.2018

- Bilder av hundene

- Planelagte valpekull

FLOTTE UTSTILLINGS RESULTATER I HELGEN 

11.02.2018

Blissy ble BIR OG BIG-3 valp

Så har Blissys bror  Blubby's Buddy Buster "Buster" vært på sin første utstilling !! Så flinke og fine så <3  Ble ingen spesiell plassering. Men det er ikke det som alltid teller, men viljen til å prøve seg på noe nytt. Så glad for at dere prøver :)

Valper er til salgs hos min venninne i Sverige

16.01.2018

Min venninne i Sverige har fått Engelsk springer spaniel valper !

Gå inn på "Linker til andre bra sider" og klikk deg inn på "Rippeboets kennel" :)

BLISSY ble BIR OG BIG på NKK Hedmark uoffisielle valpeutstilling i Moelv

 

13.01.2018

Blissy ble BIR, BIG og uplassert i BIS finalen. 

Balto (Blubby's Bumblebee Buzz) ble BIM. Begge fikk fine kritikker og Balto kunne like gjerne vunnet, men han har ikke like mye ringvane inne som Blissy.  Så trivelig å se kullsøsken og eierne igjen. :)  Håper vi sees snart igjen ! <3

Valper planlegges i februari - 2018

08.01.2018

VALPEPLANENE BEGYNNER Å TA FORM :)

14.12.2017

Det blir Amazing Amy "Amy"  &  Picabo's Wøssner som står først på tur :)  LES UNDER PLANLAGTE VALPEKULL el KLIKK HER så kommer du rett inn på siden :)

BLISSY BIM VALP

på Dog4all i Lillestrøm 2017.

17.11.2017

Valpekurs for Blissy

16.11.2017

Blissy og jeg er med på valpekurs for Oslo Hundeskole, Gardemoen. Vi er så heldige at vi på samme kurs har med oss kullbrodern, Mario. Veldig morsomt for meg som oppdretter og valpene. :D

Da har vi  startet opp med spor trening :)

08.10.2017

I helgen 7 - 8 oktober har jeg og hundene vært på spor kurs for Oslo Hundeskole. Det var både lærerikt og gav blodettann ;)

Ida tar dette lekende lett, og Amy må ha en del trening. Men ellers hvilken fin mental trening for hunden !  Så nå tenker jeg vi jobber videre med mål å starte i prøve

"Buster" B-kullets far var i Danmark på utstilling i helgen og fikk da nye titler. Han blev da C.I.E Nordisk UCH WW-14 Copenhagen winner-17

Et stort Grattis til Jens Karlsson og Eva-Marie Bergstrand som eier denne fine hannhund.

26.09.2017

Valpene er nå 8 uker og klare om litt for flytt til nye familier.

13.09.2017

Valpene 7 uker

04.09.2017

Nye bilder av alle valpene :)

Klikk her

22.08.2017

Valpene vokser :)

Tiden flyr og nå på mandag blir valpene 5 uker.

De er klare for å få besøk :)

Det ligger fler bilder av valpene i aktuell valpekull og finn et "her" i teksten.

18.08.2017

29.07.2017

29.07.2017

Kennelns første valpetreff er igjennom ført. Det var hele 5 av 6 valper som møtte opp. Valpene som nå er over året og er A-kullet hos kenneln.Les mer under valpetreffer. :)

18.07.2017

17.07.2017

VALPENE HAR KOMMET !

5 gutter & 2 jenter :)

Oppdaterer snart med bilder. Se videre på aktuell kull

03.07.2017

Woho

Det ser ut som om Ida er drektig ! :)

29.05.2017

IDA har blitt parret med BUSTER :)

Nå håper vi at alt går som planlagt og at det blir valper her i midten av Juli 2017. Les mer på planlagte valpekull :)