Velkommen til 

Kennel Blubby ´s

 Oppdrett av Engelsk Springer SpanielKennelens femte valpetreff

Søndagen den 5 juli hadde Kennelen sin femte valpetreff før F-kullet valpene.

Treffet var hjemme hos meg (Misty). De møtte opp 3 valper fra kullet pluss min Fay og mor Blissy. Vi var ikke så heldige med været, men det brydde vi oss ikke så mye om. Valpene, som nå blitt tenåringer, fikk begynne med å bli kjent med hvarandre og løp rundt og lekte. De blev bare mer og mer skittne, da det mangles en del gress på min gressplen. Men hva gjør vel litt gjørme?

Jeg visede og noen øvelser som man kan gjøre med hundene sine uansett alder. Alle fikk prøve litt godis søk, følge godis spor, øve på å bare sitte i ro og ha det kjedelig. Så øvde vi på kontakt, som er en mye viktig grunn øvelse til kommende øvelser som man ønsker å trene på. Så jeg håper alle kommer å ha nytte av disse øvelser vi gjorde denne dagen.  Når vi til slutt følte at vi begynte å bli nok så bløte, så serverte jeg kaffe/saft og boller. Hvilket passet utmerket at avslutte denne trivelige dag med. 

Til slutt takker jeg dere alle før at dere møtte opp. Alltid like trivelig å få se sitt "eget" oppdrett og dere eier. Jeg har vært veldig heldig med dette kullet da jeg treffet 6 stk av 7 valper. At jeg ikke sett den 7:e er på grunn av at hun bor i Lofoten. Litt vel langt å kjøre før en treff. Men så glad før alle flotte oppdateringer som jeg stadig får. Det gjør meg så glad ! Så jeg setter pris på dere alle. Som oppdretter er det fantastiskt å ha god kontakt med valpekjøper. Det trengs før at man skall kunne utviklet seg som oppdretter. Takker igjen før det og dere er alle hjerteligt velkomne tilbake å besøke meg.  <3

 

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)