Velkommen til 

Kennel Blubby ´s

 Oppdrett av Engelsk Springer SpanielKENNELENS ANDRE VALPETREFF

 

Kennelens andre valpetreff tok sted søndag den 23 september 2018.

Da var det B-kullet som skulle samles og hygge seg. Vi var så heldige at vi fikk være hjemme hos Terese + Mario og deres hyggelige familie i Gjerdrum. Været var helt topp med tanke på denne dagen og at vi skulle være ute. Det møtte opp 4 stk kullsøsken av totalt 7 stk. Noen måtte dessverre si ifra i siste liten om at de ikke kunne komme. Trist, men fult forståelig. 

Vi startet dagen med tur til hundeparken som ligger i Gjerdrums Allmenning. Der fikk hundene bli bedre kjent med hvarandre og leke litt av seg .

Så prøvde vi på litt personsøk. Det gikk super bra, men Brandy ble mer opptatt av meg enn sin egen husfar, Kåre. Så vi måtte le litt av det hele da Kåre med sikkerhet visste at Brandy ikke skulle bry seg om han, så lenge jeg var tilstede. Mario løpte glatt etter alle i sin familie og gutta syntes det var morro å gjemme seg for han. Timmus gjorde et fint søk etter sin husfar, selv om Timmus hadde mange formeninger om hva han syntes om at Aleksander gikk for å gjemme seg. Blissy fikk bli iakttagende sammen med mine andre hunder. Vi hadde dessuten et stort forstyrings punkt -> en bjeffende Dolly, som ikke ville sitte å se på.

Etter dette viste jag litt søk av leker, som Dolly fikk prøve seg på. Hun gjorde det ikke helt perfekt, men jeg håper og tror at alle skjønte litt hva man kan finne på til hunden for å aktivere den på litt andre måter. 

Så ble det en kjøretur tilbake til Terese der vi grillet mat og spiste oss mette. 

Vi avsluttet dagen med litt utstillingstrening i all enkelhet. Dagen gikk så fort og det var sååå hyggelig å treffe dere alle, og se og kjenne på alle disse skjønne hundene. Jeg er så heldig, for mange av valpene i dette kullet har jeg hatt muligheten å treffe et par ganger. Det setter jeg virkelig pris på. Dere er bare så supre med deres hunder. Dere er alle flinke :)

Sier bare tusen takk for en hyggelig dag, håper at vi møtes snart igjen :)