Velkommen til 

Kennel Blubby ´s

 Oppdrett av Engelsk Springer SpanielKENNELENS FJERDE VALPETREFF

 

Idag den 23 juni 2019 var det C-kullet som stod før tur å ha valpetreff !

Samlingen starte kl 11.00 hjemme hos meg (Misty), Ringsbyvegen, Vormsund. Det møtte opp 3 store valper av 6 stk. Alltid like spennende å se hvordan de har utviklet seg og om man som oppdretter kjenner de igjen fra da de var små. Likeheten er slående. Jeg møtte 3 glade, goe store valper. To av disse trengte både en å to pelsstells akter, men det tror jeg kommer etter denne treffen ;). Viktigst før meg er at de har en bra atferd og de hadde de!! Lek å morro var viktig før disse ! Vi gikk igjenom litt pelsvård, øre stell og hvorfor det er lurt å kunne dette. 

Så grillet vi sammen. Når vi koste oss med mat gikk snakket om hundene. Hyggelig å høre at valpekjøperne er fornøyde med sine hunder ! 

Jeg har vært så heldig at jeg fått treffet 5 stk fra dette kullet. Jeg har møtt både Petter & Charlie tidligare. Man får lettere en helthel på kullet når man sett å fått tatt på disse "store" valper. Vi snakket og en del om HD og hvorfor det bør tas. Jeg håper å ønsker alle gjør det på sine hunder. 

Til sist vil jeg si at jeg er så glad før at dere tok turen hit og takk før en mye hyggelig dag ! Håper jeg ser dere alle ved en anledning. Ønsker dere lykke til videre alle sammen  ! Dere er alltid velkomne om dere lurer på noe, og om dere ønsker å få hjelp med ditten eller datten

Legger ut noen bilder fra dagen :)