Velkommen til 

Kennel Blubby ´s

 Oppdrett av Engelsk Springer SpanielKENNELENS TREDJE VALPETREFF

Idag, 19 mai 2019, var det tid for kennelens tredje valpetreff ! Som var tiltenkt D-kullet.  

Dagen begynte med samling hjemme hos meg (Misty). Fantastisk morsomt at ALLE valpene fra dette kullet hadde mulighet til å stille opp!  Det er nesten gått ett (1) år siden valpene ble født og nå fikk møte hverandre igjen. Så alle var nok litt anspente og nygjerrige. Men jeg synes alle tok det veldig bra, ingen tegn på knurring kun glade springers :-D

Vi gikk igjennom pelsstell og viktigheten bak dette. Alle fikk prøve å rense ører og gre hundene med den anbefalte "coat kingen". Jeg håper nå at alle har skjønt hvorfor vi bør bruke den og hvor pent og enkelt det blir når vi steller hunden med bl.a denne. Jeg kommer til å legge ut link til hvor de kan kjøpes, slik at dere kan bestille disse på nett hvis ønskelig.

Vi rakk også å legge litt leke-spor, noe ikke alle syntes var like interessant da det selvfølgelig var mer morro med alle de andre hundene. Men når hundenes eiere gikk for å gjemme seg, en etter en, skjedde det mye mer! Heisann for en fart det ble på hundene for å finne eierne sine! Dette er en ypperlig måte å aktivere hunden sin på, samtidig som hele familien kan bli med.  

Grillen ble så satt igang. 

Hver enkelt hadde med seg det de selv ønsket å grille, mens jeg tilbød kaffe/saft og kake. Det ble mye hundesnakk og så klart tok vi en hel del bilder også :-)

Så til sist, tusen takk til alle sammen for at dere møtte opp! For meg som oppdretter er dette et av de mest givende øyeblikk. Det å møte "valpene" som har blitt ganske så store nå, er så gøy. Man kjenner igjen trekk i dem fra da de var samlet og små. Blant annet får man se hvordan de har utviklet seg, og jeg må jo si at jeg blir veldig glad når jeg møter trivelige, glade og flotte hunder. Likeså er det hyggelig å få møte dere valpekjøpere!

Dere har alle gjort en bra jobb, så fortsett videre med det. 

 

Takk for idag og alle er hjertelig velkomne tilbake :-)