Velkommen til 

Kennel Blubby ´s

 Oppdrett av Engelsk Springer SpanielOM OSS

 

Misty Knowlton: ...Jeg har så lenge jeg kan huske elsket dyr, og hunder har vært noe som har stått meg veldig nære. Jeg fikk min aller første hund da jeg var 12 år gammel, en Golden Retriever som het Frida (Wheelers Love for Sale). Med henne trente jeg både lydighet og utstilling. Hun ble mor til mitt første valpekull. Med tiden skaffet jeg meg en Svensk Lapphund, Hazzgo (Lappeåhs Hazzgo) og eide en kort periode en Samojed ved navn Milky (Vitkind's Fotaineblue). Jeg har også hatt en del hunder på "kjøpet" som mine samboer har eit, men som jeg såklart har fått passe på og trent. Jeg begynte tidlig å henge med Svenska Hundklubben og fortsatte til Sverige Hundungdom, avd Uppsala etter det. Jeg er utdannet lydighetsinstruktør (B-instruktør), og har jobbet i ulike styrer for ulike hundeklubber siden ung alder. Jeg utdannet meg som ringsekretær og drømmen var/er vel å bli eksteriørdommer. Idag sitter jeg med i Norsk Spaniel Klubb avd Oslo og Akershud styrelse.

Jeg har tatt NKK oppdretterkurs 1 & 2.

Men som for mange andre, ble det en pause i hundelivet. Familielivet ble viktigere og andre dyr inntok livet mitt. Det gikk nesten kun i islandshest.

Når jeg møtte Tony i 2013, så eide han nettopp en Engelsk springer spaniel. Det var hans Billy som fikk meg til å falle for rasen. Billy svarte på alle mine ønsker hos en drømmehund, og jeg bare måtte skaffe meg en egen. Det var slik min Ida havnet hos meg. 

Mitt første Engelsk springer spaniel kull ble født mars 2016.

Målet med min avl er å få fram rasetypiske, sunne og trivelige familie hunder, helst med det lille ekstra! Målet er og at alle mine egne hunder som jeg bruker i avl, skall ha gått blodspor og prøvet seg på et jaktanleggsprøve. De skall alle ha vært med på en hel del ustilling i tillegg.  Såklart skall alle dessuten vær helsokontrollerte i følge NKK og NSKs avlregler.

Mitt motto er: lytt og lær, gi og ta, gi konstruktiv kritikk og lær deg å ta i mot den. Vi lærer så lenge vi lever og man kommer alltid lengst med ærlighet.