Velkommen til 

Kennel Blubby ´s

 Oppdrett av Engelsk Springer SpanielValpetreff for L & M kullet

 

Lørdagen den 21 oktober 2023 var det valpetreff for Kennel Blubby's valper fra L (Milo & Amy valper) & M (Arthur & Fay valper) kullet.

 

Fra L kom dessverre ingen pga sykdom på førerne. Og fra M kullet kom min Molly, Freia, Ludwig, Lykke og Smule.

 

Treffen var hjemme hos meg  i Liervegen 77, Skogbygda.

Når alle kom seg på plass så gikk vi rett ut i skogen ved siden av meg. Der fikk alle leke og bli kjent med hvarandre på nytt.

Det var veldig trivelig å se de alle sammen igjen. Litt gøy å teste ut om de kjente igjen min signal før å komme å få gobiter, jammen fungerte det ! 

Når vi begynte å bli fornøyde med skogs besøket gikk vi tilbake til mitt hus og hage. Der gikk vi igjennom noen gode tips for aktiviteter som å finne godis i hagen og hvor viktig det var med å trene rotrening.

Valpene fikk på nytt leke litt i hagen min.

Etter det så satt alle valpene sine i bilen og vi koset oss med egen matpakke og jeg bjød på kaffe, saft og boller. Under mat pausen fikk de som ønsket spørre om ting og jeg trur alle fikk gode tips av hvarandre, hva de gjorde osv. Vi var så heldige med været for det var oppehold hele tiden.

Det blev tatt en heldel flotte bilder under dagen. Mange av de bildene ligger på valpekullens egne private side på facebook. Jeg legger derfor ut noen her og.

Tusen takk alle sammen for at dere tok dere tid å komme og alle er velkomne tilbake når dere ønsker !