Velkommen til 

Kennel Blubby ´s

 Oppdrett av Engelsk Springer SpanielKennelens tisper hos andre

(både de som Kennelen har eit og de som bor hos forvert)

(skråll nedover for å se alle)

N BS CH BLUBBY'S CAREFUL CAYENNE  "CAVA"

 

født: 22.05.2018     Reg.nr: NO44468/2018

e: NORD UCH SE VCH  Picabo's Wøssner

reg.nr: SE56901/2014

u: N & SE VCH Amazing Amy

reg.nr: NO37767/2016

farve: Lever/hvit

 

Stametavle:

 

HD: B Gonioskopi: Fri Øyelysning:  UA  Fucosidosis: Fri gjennom frie foreldrer. Cord 1:

 

- Er Norsk Blodspors champion

- Har CK og Svenskt CERT fra utstilling

 

Eier: Ida Marie Haug Sterud, Hakadal

 

 

 

Beskrivelse av Cava: Cava er fra våres eget oppdrett og hun  bor hos sin  eier: Ida Marie Haug Sterud i Hakdal. Cava er en flott jente som er snill som dagen er lang. Myk og behaglig, mer av den rolige typen (som både mor og far er). Cava følger Ida Marie vært hun en går og ønsker helst å sitte på fanget hele tiden om hun får bestemme. Ida Marie trener alt mulig med Cava og hun får mye skryt over hvor trivelig og rolig hun er.  Cava er på mange sett veldig lik sin mor Amy/Bus men har fått mye av sitt utseende og sett av sin far Wössner. Cava har vi nå begynt å vise fram på utstilling med flotte resultat. Så vi håper og tror det vil fortsette sånn. Nå er det tenkt at Ida skall planlegge før hva Cava skal få til. Så jeg ønsker dem en masse lykke til. Blir spennende å følge.

N BS CH SE VCH BLUBBY'S DOLLY DAYDREAMER "DOLLY"


født: 23.05.2018 regnr: NO44456/18                  

e: NUCH Sieger's Miles Ahead
regnr: DK05814/2016
u: N & SE VCH Quality Design It's My Dream Dress
regnr: SE58130/2014


Farve: Sort/hvitStametavle:HD: C Gonioskopi: Øyenlysning:

Fucosidosis og Cord1: fri gjennom frie foreldrer dyr

- BIR valp (valpeklasse 4-6 mån) SSRK Rättvik, Sverige, 2 dagers, uplassert i BIS finalen

- Har excellent, CK, BIM-Junior fra utstilling
- Er Norsk Blodspors champion og Svensk Viltspors champion
- Godkjent Jaktanleggsprøve
- Godkjent Ettersøkshund

 

Eier: Britt Mona Bodding, OsloBeskrivelse av Dolly: Dolly er et lite sjarmtroll. Hun har en masse energi og personlighet. Hun har det nok litt travelt i livet sitt, før det skall helst gå fort. ;) Dolly har en super nese. Hun har klart å ta 4:e rake første premier i blodspor, bare sånn på noen få blunk. Dolly er veldig flink svømmer og apporter det meste i vann og på land. Dessverre har det viset seg at Dolly har C hofter, hvilker medfor at hun aldri kommer å kunne bli mor til noen valper. Vi synes dette er frykteligt trist med tanke på hennes gode egenskaper.
Vi er så heldige at Dolly får bo hos Britt Mona Bodding i Oslo. Hun har vært på prøve en lang tid nå og vi har besluttet at der skall hun få bli :) Jeg er veldig lykkelig før det ! Det beste med det hele er at Britt Mona ønsker å lære mer om sporing og ønsker å lære mer ting som de kan gjøre sammen. Så forhåpningsvis vil vi få ser mer av Dolly og Britt Mona, både i blodsporet og kanskje i utstillings ringen ;).

N & SE VCH QUALITY DESIGN IT'S MY DREAM DRESS  "IDA"

 

født: 06.09.2014   reg.nr: SE51830/2014

 

e: SE U(u)CH SE VCH Big Brazzel Bring It On

reg.nr: SE58683/2013

u: Quality Design Dream Catcher

reg.nr: SE29799/2011

 

Oppdretter: Elizabeth Wallberg, Uppsala, Sverige

 

Farve: Lever/hvit

 

Stametavle:

 

HD: B  Gonioskopi: Fri  Øyelysning: Fri, bortsett fra corneadystrofi som er en utfellinger av hvitlig material i hornhinnen, kan ses som gråhvite prikker/flekker. Oftest av mindre betydning. Ikke farlig og heller ikke nødvendigvis arvelig.

Fucosidosis og Cord 1: Fri dubbel gen fra DNA test.

 

- Har CK fra utstilling både i Norge og Sverige.

- Har tatt bronsemerke i lydighet.

- Har tatt Norsk & Svenskt viltspors championat

 

Eier: Herman Hansen, Gjerdrum

 

Beskrivelse av Ida: Hun er min første egne Engelsk springer spaniel. Hun er mitt hjerte og betyr så utrolig mye før meg. Ida er mer av den ivrige sorten. Hun liker at det skjer ting og hun jobber gjerne. Men hun klarer også å slappe av i sofaen sammen med oss. Hun har sett ut Herman i familien der hun nå bor som sin favoritt.  Hun er snill, glad i alt og alle, nygjerrig, oppmerksom, veldig lydig (til tider) god nese og kan til tider stresse seg litt vel opp. Hun er en trygg hund, som tar alt på strak arm. Hun er av den litt mindre typen med sine 48 cm i høyde.  Kan til tider være veldig sta og har med aldern blitt en bestemt dame som vet hva hun vil.  Ida bor nå  permanent hos sin  familie Terese Nørsterud & Herman Hansen i Gjerdrum. De eier en sønn til Ida med navnet Blubby's Brilliant Brian "Mario". Det har så langt gått utmerket bra og jeg er så trygg på at Ida har det bra hos dem. De er så flinke på å passe på begge hundene og vi har en flott dialog oss i mellom. Vi hjelper hvarandre i løpetider, så Ida kommer innom meg i vært fall 2 ggr per år. Da bytter vi som regel på med hundene mine, så Mario slipper å være alene. Det føles veldig bra og jeg er så takknemlig før at Ida er hos just dem.