Velkommen til 

Kennel Blubby ´s

 Oppdrett av Engelsk Springer SpanielValpetreff for valpene født 2021. Dvs fra J & K kullet.

 

Søndagen den 3 april var det valpetreff for Kennel Blubby's valper fødde i 2021. Dvs  J kullet (Blissy & Isak valper) og K kullet (Fay & Massey valper).

 

Fra J kullet kom det 4 stk (av 6 stk)  inkludert min egen Jennifer . Bobby, Isac og Mica var også med :D

Fra K kullet kom det 5 skt (av 7 stk). Det var Tico, Fia, Ecco, Linus og Kelso.

 

Treffen var hjemme hos meg  i Liervegen 77, Skogbygda.

Når alle kom seg på plass så gikk vi rett ut i skogen ved siden av meg. Der fikk alle leke og bli kjent med hvarandre på nytt. Noen av valpene har treffets tidligare og de så vi tydelig. Før det knytte seg raskt til den de kjente igjen :D

Det var veldig trivelig å se de alle sammen igjen. Litt gøy å teste ut om de kjente igjen min signal før å komme å få gobiter, jammen fungerte det ! 

Når vi begynte å bli fornøyde med skogs besøket gikk vi tilbake til mitt hus og hage. Der gikk vi igjennom noen gode tips for aktiviteter som å finne godis i hagen og hvor viktig det var med å trene rotrening.

Valpene fikk på nytt leke litt i hagen min.

Etter det så satt alle valpene sine i bilen og vi koset oss med egen matpakke og jeg bjød på kaffe, te, saft og boller som beste Karina (som har Fia) hadde bakt !! Fantastisk gooode boller. Super takk sier jeg til deg som bidrog med dette :D Under mat pausen fikk de som ønsket spørre om ting og jeg trur alle fikk gode tips av hvarandre, hva de gjorde osv. Vi var så heldige med været for det var oppehold hele tiden, tils vi følte å avslutte dagen :)

Det blev tatt en heldel flotte bilder under dagen. Mange av de bildene ligger på valpekullens egne private side på facebook. Jeg legger derfor ut noen her og.

Tusen takk alle sammen for at dere tok dere tid å komme og alle er velkomne tilbake når dere ønsker !